Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Privzeta velikost pisave
DOM AGENT
Domov arrow Nasveti arrow Varovanje podatkov
Varovanje podatkov Natisni e-naslovVarovanje osebnih podatkov

Spoštovani,
spoštujemo vašo zasebnost in skrbno varujemo osebne podatke, ki ste nam jih zaupali. V nobenem primeru jih ne posredujemo tretji osebi.

Hramba podatkov
Skrbno shranjujemo vse osebne in druge podatke, ki nam jih posredovali prostovoljno. Pravico imate, da nam teh podatkov ne zaupate. Če se odločite, da jih, boste od nas prejeli informacije in storitve, ki ste jih naročili oziroma izrecno zahtevali.

Varnost podatkov
Možnost razkritja ali dostopa nepooblaščenih oseb do teh podatkov je pri nas praktično izključena. Podjetje Dom agent d.o.o., ne pošilja podatkov naročnika in direktno ne trgujemo preko spletnih strani. Podatke hranimo v prostorih, dostopni samo pooblaščeni osebi.

Spoštovanje zasebnosti
Zavezani smo načelom osebne zasebnosti in se aktivno vključujemo v prizadevanja za ohranjanje pravice posameznikov do zasebnosti. V primerih, da zahtevate zaščito svoje identitete, nam to posebej sporočite. Vašo identiteto bomo razkrili šele ob podpisu prodajne pogodbe.  


  
 
< Nazaj

Uporabniki


Ste pozabili geslo?

Obvestila, novosti...

Naroči se na obvestila, novosti, itd iz spletne strani www.domagent.si.


Anketa

Kdaj je po vašem mnenju primeren čas za nakup nepremičnine?
 

Obiski

Danes6
Ta teden124
Ta mesec243
Skupaj219041