Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Privzeta velikost pisave
DOM AGENT
Domov arrow Predstavitev podjetja
Predstavitev podjetja Natisni e-naslov
   
Brez temeljev si je težko predstavljati trdno in varno hišo.
Podobno težko si je predstavljati nakup ali prodajo nepremičnine, brez strokovno usposobljenega nepremičninskega agenta!


 Nepremičninsko agencijo DOM AGENT d.o.o., odlikuje znanje, izkušnje in trdna volja do dela, kakršne ne more ponuditi nobena druga nepremičninska družba. V podjetniških vodah smo od leta 1990 in od takrat je naša največja skrb kakovostna storitev in zadovoljstvo naročnikov.

Imeti "dober občutek", s katerim se lahko v vsakem trenutku zanesete na učinkovito pomoč  je za vsakega kupca ali prodajalca nepremičnine najpomembnejši. Zato so izvedenska znanja strokovnjakov ena najpomembnejših konkurenčnih prednosti družbe. Skrb za zadovoljstvo naših strank, nenehno spremljanje potreb in zahtev, prilagajanje vsaki zahtevi, so osnove partnerskega odnosa, ki ga družba DOM AGENT d.o.o.  goji s slehernim potrošnikom.

Držba DOM AGENT d.o.o. je zanesljiva družba. Ima zadostno in moderno tehnično podporo, primerne, vidne in lahko dostopne poslovne prostore, lastne in neodvisne finančne naložbe, ima pa tudi dolgoletne poslovne odnose z najrazličnejšimi nepremičninskimi družbami po vsej državi, Evropi in ZDA. Vse to omogoča, da lahko pod konkurenčnimi pogoji premaguje najvišje ovire.

Zaupanje naših strank nam nalaga izjemno odgovornost in izkazano zaupanje upravičujemo iz dneva v dan, saj želimo ostati zanesljiv poslovni partner in dober prijatelj vsake družine in posameznika tudi v prihodnih nepremičninskih poslih z družbo DOM AGENT d.o.o..

Tržni položaj nepremičninske družbe DOM AGENT d.o.o. se neprestano krepi in iz tradicionalnega gorenjskega okolja prerašča na celotno Slovenijo in osvaja sosednje države.

Nepremičninska družba DOM AGENT d.o.o. sodeluje s številnimi podjetji in organizacijami. Lastno poslovno mrežo dopolnjujemo z drugimi nepremičninskimi agencijami. 

Poslovanje nepremičninske agencije DOM AGENT d.o.o. je usmerjeno v posredovanje pri prodaji novo zgrajenih nepremičnin ter posredovanje pri prodaji, nakupu, oddaji in najemu vseh vrst nepremičnin v uporabi, tako za fizične kot za pravne osebe. Specializirani smo predvsem za področje Gorenjske.


Poštenost, odkritost in spoštovanje zasebnosti naših strank so kvalitete, ki označujejo našo agencijo-DOM AGENT d.o.o.,  tako v ponudbi z nepremičninami, kakor tudi v drugih dejavnostih.

Strokovno posredujemo pri prodaji, oddaji, nakupu, najemu in menjavi vseh vrst nepremičnin, zato imamo tudi vse potrebno znanje in kvalifikacije, ki smo si jih pridobili z rednim šolanjem. Naši posredniki so pridobili LICENCO za opravljanje poslov nepremičninskega posrednika pri Ministrstvu za okolje in prostor Republike Slovenije.

Za zagotavljanje kvalitetnih storitev sodelujemo z različnimi notarji, sodnimi cenilci in odvetniki ter strokovnjaki s področja gradbeništva in geodezije. Svoje poslovanje imamo za primer odgovornosti zavarovano pri komercialni zavarovalnici.

Za naše stranke raziskujemo in analiziramo trg nepremičnin in poskušamo najti najboljšega ponudnika ali lokacijo po osebnem naročilu. Trudimo se, da s poštenim in odkritim pristopom strankam zagotovimo, da izvedo vse pomembne ekonomske in zakonske podatke in dejstva v prometu z nepremičninami. Izdelana in izpopolnjena marketinška strategija, v naprej zagotavlja uspeh vsakega posameznega pravnega posla v prometu z nepremičninami.

Ponudbo in povpraševanje nepremičnin imamo predstavljeno in dnevno dopolnjeno na naši spletni strani http://www.domagent.si/, preko katere naročnikom tekoče posredujemo želene informacije o novostih na trgu nepremičnin.

Naš cilj je zadovoljna stranka, ki kljub hitremu življenjskemu tempu in pomanjkanju časa z našo pomočjo varno kupi oziroma proda nepremičnino. Garantiramo dobre, varne in predvsem kvalitetne storitve, saj smo prepričani, da je najzahtevnejša investicija v življenju vsakega posameznika nakup nepremičnine. Predvsem pa  boste z oddajo naročila naši agenciji privarčevali denar, čas in se izognili vsem pastem, katera so dnevno prisotna na nepremičninskem trgu.

Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje.

Direktor družbeOsnovni podatki podjetja:
Podjetje:
DOM AGENT, družba za poslovne storitve, d.o.o.
Skrajšano ime podjetja:
DOM AGENT d.o.o.
Naslov:
Likozarjeva ulica 1, KRANJ
Davčna št.:
SI48988545
Matična št.:
2286831
Vložna številka:
SRG 1-08656-00
Transakcijski račun:
1830-00256400845 Banka Domžale d.d.
Znesek osnovnega kapitala:
77.500,00 EUR

 

Uporabniki


Ste pozabili geslo?

Obvestila, novosti...

Naroči se na obvestila, novosti, itd iz spletne strani www.domagent.si.


Anketa

Kdaj je po vašem mnenju primeren čas za nakup nepremičnine?
 

Obiski

Danes6
Ta teden124
Ta mesec243
Skupaj219041